NyomtatásE-mail

Aktuális hirdetések

( 512 értékelés )

Hirdetések

 

2023. január 22. - Évközi 3. vasárnap


A következő héten, január 26-án csütörtökön, Agárdon és 27-én pénteken, Gárdonyban elmaradnak a hétköznapi misék.


Lezárult az ökumenikus imahét, közösen imádkoztunk református testvéreinkkel csütörtökön az agárdi katolikus templomban, pénteken pedig Gárdonyban az Élet Fája református gyülekezeti házban. Szeretném megköszönni, a segítséget az agapé megszervezésében.


2023-ban az ökumenikus imahét a krisztushívők egységéért: Pákozdon január 23-28-ig tart: Az Ima alkalmak a Református Gyülekezeti Házban lesznek minden este 18 órakor. További információt találunk a hirdetőtáblán! Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!


Pákozd: A betegek világnapja minden évben február 11-én van, ehhez kapcsolódóan, a pákozdi templomban február 12-én vasárnap, lesz lehetőség a betegek szentségét kérni. A szentség kiosztása a vasárnapi szentmise keretében történik. – Felkészülés a betegek szentségének felvételére és jelentkezés: január 29-én a következő vasárnap a szentmisén a prédikáció keretében tartunk felkészülést, valamint gyónási lehetőség is lesz a mise előtt 7:30-tól.


Agárd, Gárdony: A betegek világnapja minden évben február 11-én van, ehhez kapcsolódóan, február 11-én, szombaton Gárdonyban, és február 12-én vasárnap Agárdon és Gárdonyban is lesz lehetőség a betegek szentségét kérni. A szentség kiosztása a vasárnapi szentmisék keretében történik. Kérem, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, iratkozzon fel a kihelyezett lapon. Akinek szüksége van a szentgyónás elvégzésére a szentmisék előtt lesz lehetősége elvégezni. – Felkészülés a betegek szentségének felvételére: február 4-én és 5-én szombaton és vasárnap a szentmisén a prédikáció keretében tartunk felkészülést.


2023. évre szóló katolikus naptárak a készlet erejéig még vásárolható szentmisék után a sekrestyében (könyvtárszobában).

joomla template