NyomtatásE-mail

Aktuális hirdetések

( 513 értékelés )

Hirdetések

 

2023. szeptember 24. - Évközi 25. vasárnap


A következő héten, szeptember 25-én hétfőn, Agárdon elmarad a hétköznapi mise.


Idén már hatodik éve, hogy elindult a Bibliakör plébániánkon! Ilyenkor ősszel mindig van lehetőség csatlakozni, hogy együtt olvassuk az Ó- és Újszövetséget. Októbertől minden hétfőn 18 órától, az agárdi templomban, szeretettel várjuk azokat a felnőtteket, akik a Bibliát tanulmányozva személyesebben megismerkednének Isten nekünk szóló üzenetével. A Bibliakör egyben a plébánia felnőtt katekumen képzése is, mely a felnőttek számára felkészítő a beavató szentségek vételére (keresztség, eukarisztia, bérmálás) Jelentkezési lehetőségek a hirdetőtáblán olvashatóak.


Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is lesz tókörüli családos Élő Rózsafüzér zarándoklat október 7-én szombaton. Mindenkit szeretettel biztatnak a szervezők, hogy kapcsolódjon be az imádságba a Szűzanya oltalmát kérve. Az Élő Rózsafüzér részletes programja megtalálható a templomok hirdetőtábláin, illetve a plébánia honlapján.


Agárd: november 12-án, a 9:30-korkezdődő vasárnapi szentmise keretében köszöntjük a házasságuk kerek évfordulóját ünneplő házaspárokat. Várjuk azok jelentkezését, akik nem Agárdon kötöttek házasságot, és idén ünneplik házasságkötésük 10. vagy annál több éves kerek évfordulóját. Jelentkezni a könyvtárszobában lehet.

 

 

joomla template