NyomtatásE-mail

Aktuális hirdetések

( 515 értékelés )

Hirdetések

 

2024. március 3. - Nagyböjt 3. vasárnap


A következő héten, március 4-én hétfőn, Agárdon elmarad a hétköznapi mise.


A nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés március 10-ig, a következő héten vasárnapig tart. Tartós élelmiszer felajánlásaikat a templomban a megszokott gyűjtőhelyen helyezhetik el.


Nagyböjti lelki napot tartunk az agárdi templomban: március 5-én keddi napon. Gyónási lehetőség lesz a szentmise előtt 17:00-től. A szentmise 18 órakor kezdődik. Kérem, hogy időben jöjjünk, hogy biztosan el tudjuk végezni a szentgyónásunkat. A lelki napot Mayer László, szabadbattyáni plébános, helyettes esperes atya vezeti.


Március 7-én, csütörtökön első csütörtök lesz. Agárdon 18 órakor a szentmisét a papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel. A szentmise után fél órás szentségimádás lesz a hivatásokért. Melyre a Prohászka imaszövetség tagjait, és minden hívőt szeretettel hívok!


Március 8-án, pénteken, A Jézusom Bízom Benned engesztelő imacsoport Szentségimádást és keresztutat tart a szentmise előtt fél 4-kor a gárdonyi templomban. Szeretettel várjuk az imacsoport tagjait, és minden kedves hívőt.


Dinnyés:március 10-én és 24-én vasárnap, a szentmise előtt fél órával, tehát fél nyolctól gyónási lehetőség lesz. Kérem, hogy használjuk ki a gyónási lehetőséget, hogy lelkileg felkészülve ünnepelhessük Urunk feltámadását.


Pákozd: március 17-én vasárnap a szentmise előtt fél órával, tehát fél nyolctól gyónási lehetőség lesz. Kérem, hogy használjuk ki a gyónási lehetőséget, hogy lelkileg felkészülve ünnepelhessük Urunk feltámadását.


2024. évre szóló katolikus naptárak, a készlet erejéig még vásárolhatók a templom bejárata közelében elhelyezett asztalon. A naptárak árát kérjük a kihelyezett perselybe dobni.


Az Adoremus különszáma – Keresztutak címmel megvásárolható 1000 Ft/db-os áron. Az imafüzeteket a naptárak mellett találjuk az asztalon .


Sok szeretettel hívjuk azokat a kedves testvéreket, aki szívesen énekelnének a passióban! Jelentkezni Fenyvesiné Gábriel Ágotánál lehet.

 

joomla template